The Expekt Illusion Show

Dots

Stockholm är definitivt hemma av ro och spänning. Kom till Vegas nu och glöm inte att köpa biljetter till Expeckt Show

Om Oss

Tomas Expekt startade denna show 2011. Han började som en liten utövare på flera hotell i Vegas. Hans färdigheter upptäcktes så småningom och han bestämde sig för att samarbeta med produktionsföretag för att visa upp sin talang i ett större skede. Det var en kamp för honom först tills folk började förstå hur bra han var.

Han började i Vegas och han bestämde sig för att stanna där när han startade sitt eget produktionsbolag. När showen öppnades fanns det inte många människor som kom att se. Nu bestämde han sig för att erövra Sveriges stad för stad och idag börjar han med Stockholm.

Han har också vuxit exponentiellt över tiden när det gäller teman för showen. Från tal till ord och andra knep är Tomas definitivt kungen. Du kanske tror att du redan vet vad som ska hända tills du inser att allt inte visade sig som du förväntat dig.

Det finns fler överraskningar som väntar på dig. Utställningarna är tillgängliga 4 nätter i veckan. Gör dina reservationer nu och känna känslan av Tomas illusion.

Fortsätt utforska

Illusion konsult

Vill du veta tricket bakom illusionerna som visas under Tomas prestanda? Du har tur. Han tillhandahåller även konsulttjänster. Om du är en blivande illusionskonstnär precis som han, kan du anmäla dig till konsultklassen och han skulle vara villig att ge dig några magiska tricks upp på ärmarna.

Fortsätt läsa

Visa program

Förvänta dig en full show med mycket roligt, spänning och överraskningar. Du kommer säkert att gå ut att känna dig uppfylld. Här är några segment av showen som du kan förvänta dig att se.

Fortsätt läsa

Galleri

Tomas Expekt startade denna show 2011. Han började som en liten utövare på flera hotell i Vegas.

Kontakta oss

Du kan hjälpa oss att göra ett bättre jobb genom att skicka oss dina förslag med hjälp av kontaktnumret och e-postadressen nedan.

Bryggargatan 9, 111 21 Stockholm, Sverige

Tel: +46 0459 2935191
Email Us: [email protected]

Facebook: facebook.com/expektillusionshow
Twitter: twitter.com/expektillusionshow
Instagram: instagram.com/expektillusionshow